I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

One act of kindness can change the world.Please be kind to each other.Omg that's sound so lame but like seriously you can change the world by not being a jerk

Your typical melancholy drama queen

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here



Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Misc : Cute Tumblr Pict - Part 1
Tuesday, 12 November 2013 • 13:23 • 0 souls



Hi! Korang apa khabar? Sihat ? Kalau ya ,baguslah tapi kalau yang tak berapa nak sihat tu hope cepat sembuh kay?Eh ?Kalau sakit nape ada kat sini? Pergilah tido ke makan ubat ke ,ni idak nak juga paksa diri sebab nak layan internet . perghh orang zaman sekarang nih *berlagak macam orang batu*  Okay ,sebenarnya hari ni Ain nak buat freebies untuk gambar tumblr yang kiut miut. Serius kiut , mesti korang tengah tersengih sampai nampak gigi depan yang tinggal dua batang tu je kan?Hoccay ,yang ini kalau tak nak credit pun takpe .Aku ni sumbang diri je, itu pun aku amik yang dah ada kat Puan Google . Kalau nak double click and Ctrl+C . Kay , enjoy :)





http://s1.favim.com/orig/12/coffee-cupcakes-cute-Favim.com-178706.jpg


http://data.whicdn.com/images/23369924/bear-doll-girl-love-photography-Favim.com-308355_large.jpg

http://s3.favim.com/orig/41/cute-fashion-lepillow-photography-pink-Favim.com-349323.jpg




 http://favim.com/orig/201105/15/blackberry-blue-laptop-macbook-photography-pink-Favim.com-45818.jpg

Labels:



0 Comments:



right