I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Fresh Start
Monday, 23 November 2015 • 23:37 • 0 zombies





Ookay well this is awkward . Frankly this is not my first time tulis dalam blog I used to have a blog before but idk . Its been a long time tho since I stop writing in blog . Reason ? Lost inspirations maybe . Gila mana ada orang tulis blog pakai inspiration eh ke ada ?

Okay , lets cut this shit out of it , Perhaps I should start with introducing myself that seem alright . Who am I ? My name is Al and no al bukan singkatan untuk Anak Lemah (tbh my name got nothing to do with Al but yeaah) and I am PT3 victim this year .
Result ? Jangan tanya . Cemerlang , cemerlang sangat sampai rasa nak hantuk kepala kat dinidng sampai berdarah .Moreover time tengok math rasa macam nak tergelak tengok jawapan sendiri . Budak darjah 4 lagi pandai jawab dari aku woii . Favourite colours ? Legit tak suka soalan ni apsal kalau ada pape je ke mesti nak kena warna kegemaran?Macam kalau orang tu tak tetap pendirian ? Sekejap minat hijau , sekejap merah,pastu tetiba tukar jadi kuning tak ke kesian member tu nak jawab ? Pening kepala otak dia . Why aku mention pasal ni ? Sebab aku one of those member . Setiap kali orang tanya aku suka warna apa terus aku fikir rainbow . Sebab semua warna aku minat ada dalam tu abistu kalau orang tu minat dark grey and maroon nak kata rainbow jugak ke ? Mana ada warna tu dalam rainbow. Maigadd apahal dah meleret duh .

Legit 5sosfam . Mohon google kalau tak tahu bukan nak berlagak ke apa tapi kalau nak explain siapa 5sos ni memang berzaman ah nak explain sebab aku bukannya pandai nak explain pun tu yang setiap kali nak presentation tu satu badan mengigil sebab takut screwed up *sigh* . And yes I prefer use aku-kaukau-aku sebab tak biasalah pakai I-You , awak-saya ni . So sorry if aku-kau are rude words for some of you because lowkey rasa lebih comfortable pakai ayat camtu moreover for those yang wayyy lot more older than me. As you can see bahasa dalam blog ni tak tetap so kalau ada terkasar bahasa mohon ampunkan patik ya . And also as reminder this blog entahlah senang kata takde topik and takde tema so maybe most of the time aku akan mengarut in any kind of languange that I know maybe next day I'll be posting something about a cat riding a tricycle .


0 Comments:

Post a Comment



leftright