m o o n l i g h t
Home About Squad Dash

guardian

One act of kindness can change the world.Please be kind to each other.Omg that's sound so lame but like seriously you can change the world by not being a jerk

Your typical melancholy drama queen

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here



Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Lay Down
Wednesday, 25 November 2015 • 08:43 • 1 souls






First of all before I continue I want to tell you that you have the most beautiful person that I ever see . You . Yes you the one who probably or probably not reading this . The way you eyes sparks when you smile and the sound of you laughs is heaven :)

Okay proceed .

I've spent a couple weeks in Kuala Terengganu and so far the place that I have been is very limited which mean bedroom - living room and kitchen in my aunt's house . What a lazy bum . But today I don't know why but think this day worth to be write about . It might mean nothing to the others but I feel really happy today . I went out which is a pretty big move not went out to my house yard but to somewhere else that I can't see my aunt's house.

Well actually I went out just because I was forced to , yelah dah berapa tahun terperap dalam rumah tetiba pulak kena paksa keluar tengok matahari . Aku rasa aku ni spesis Drakula ah . Spesis yang tak minat matahari kalau boleh aku nak keluar time malam je . Malam cantik kut ada lampu lampu apa bagai pastu sejuk . Fuhh

Entahlah maybe dkt Terengganu sekarang musim bebudak main rollerblade I guess ? Everywhere I went memang penuhlah dengan bebudak main rollerblade . Bukan bebudak je uncle-uncle and aunt-aunt yang maybe in their 30-an pun main jugak . And they like hella good at it except for those newbie memang asyik terjatuh ah. My niece one of those bebudak yang hella good . Tetiba pulak rasa nak muntah . Maybe sebab aku dengki maklumlah aku main je jatuh asal jatuh je aku main . Kalau landing jatuh tu cantik macam JLo takpe jugak ni dah macam nangka busuk siap ada sound effect lagi  gila malu *sigh*

Short of the story my niece ajak pergi dekat Lagun sebelah Masjid Terapung . That place is packed with rollerblader . They are freakin everywhere . We went the maybe around 5 to 6 ? Shit lupa pulak nak tengok jam .

Since I can't play I just wasting my time with sitting there like a lost penguin . Don't ask how lost penguin look like dengan muka confusednya dengan otak serabutnya sebab kena tengok je . Nak main phone , phone rosak . Memang aku completely hopeless in sport . Tak boleh nak buat apa . The only sport that I can do is running . Entahlah kalau buat pertandingan berlari aku rasa siput pun dapat kalahkan aku kut .

In case you didn't know dekat tepi Masjid Terapung ada sungai . Legit sungai gila dengan ada ikan bertimbun dalam tu . Ada rumours mengatakan ada buaya . Shitshitshit . Tapi view kat sana memang lawa . Moreover at sunset . Then aku realize aku boleh nampak sunset dari tempat aku berdiri and I don't know why but I came with the conclusion that I need to lay down and watch the sunset . And I did , someway somehow . Entahlah aku pun tak ingat bila kali terakhir aku tengok sunset . Aku rasa bebudak kat sana semua pelik tengok tetiba ada manusia gergasi pakai jubah hitam tetiba baring atas rumput dengan cermin mata birunya . Gila ke apa dia ni ? And yes aku pakai cermin mata warna biru . Spesel sikit .  But seriously that wave of calmness came . Preach .

I laid there on the grass next to a river and watch the sky move and saw the sunset . Memang nampak heavenly gila  . The sky was beautiful and the weather was nice. Eventhough ramai orang tengok aku semacam . Jangan dorang fikir aku terlepas dari Tanjung Rambutan sudahlah . Tak memasal aku kena tangkap masuk hospital sakit jiwa . Aku tak rela duduk hospital maybe kalau dorang tukar perkataan hospital jadi rumah sakit jiwa aku legit akan volunteer duduk sana .  Alahai rasanya depa jeles je tu . Aku dapat baring atas rumput kau ada ? When I lay down aku notice yang langit time tu lawa gila nampak macam gula gula kapas .  I start to notice how awful I am at appreciating things , stuff , human being and creatures short terms I'm bad at appreciating .

My niece yang mulanya so embarassed and even asked me to get up because I pratically humiliating him start to lay down next to me siap tutup mata pulak tu . Jet jet feelings je . Aku dah kata best baling golek-golek atas rumput , dia boleh pulak tak percaya .  It's awful the fact we never actually have time to appreciate the little things that around us . We forgot that our actions and words could influence people around us . We forgot to appreciate things moroever the little thing that's our first fault and secondly we are so ignorant to admit that as our flaw . Look Up :)





1 Comments:

Blogger Nabila Syifa said...

enjoy ur holiday :)

26 November 2015 at 17:06  

Post a Comment



leftright