I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Mood
Saturday, 5 December 2015 • 11:20 • 1 zombies





Okay now its approximately 3.01 am and here I am out of the blue suddenly writing in the middle of the dark with the sound of swooshing from the fan .

Seram tak bunyi dia ? Aku salahkan seramshit .

Okay aku lately memang takde mood nak tulis apa dekat blog . I mean aku ada idea but every goddamn time aku start menulis terus melayang keluar idea tu . Last-last aku termenung depan laptop ni duk kusyuk fikir nak tulis apa . Macam sekarang ni kau fikir aku ada idea nak tulis apa ? Bakhang aku duduk depan laptop dari pukul 10 lagi sampai lerni baru ada idea itupun itupun tak cukup syarat nak kata idea.

Aku tak tahulah kenapa tapi aku rasa macam blog aku ni ada benda yang kurang sikit . Aku sendiri tak tahu apa yang kurang tapi aku memang legit nak tahu . Maybe blog aku simple sangat or kurang isi I dont know . But the thing is aku memang rasa nak decorate balik ah blog ni . Ala tapi kalau aku tukar pun aku akan tukar dengan blogskin yang lain pastu pepandai ah aku nak godek menantang macam mana . Korang rasa patut ke aku tukar ke aku cuma kena tambah benda je dekat blog ini ? Aku rela woii search google godek tutorial apa bagai duh.Aku dah siap ada pilihan dah nak pakai blogskin apa nanti dah siap fikir dah nak tambah apa , nak buang apa dalam blogskin itu . Maybe aku akan mulakan project renovation ni starting from tomorrow ? Woot woot aku sebenarnya exsaited kalau boleh nak start sekarang jugak tapi aku risau takut-takut ada yg pernah datang blog aku ni tetiba terkejut bakhang tengok blog dah lain .

Korang nak aku bagitahu ke apa yang aku nak buat untuk renovation blog aku ni ? Aku bagitau jelah sikit , aj sebenarnya nak buat suprise tapi tu arh excited sangat aku bagitau sikit sikit simpan sikit elemen saspens tu .


  • Make it darker , freaking dark colours everywhere . Mood aku hitam sekarang okay
  • Add more ,maybe aku akan tambah more function in this blog
  • Tukar blog link - yang ni memang aku dah lama nak buat .Yes aku tahu blog ni baru but still aku tengah fikir nak tukar nama apa yang sesuai . I am thinking abt something that is more simple and shorter . Penat kut nak taip nama blog pepanjang .
I think thats all . And yes lupa nak cakap rambut korang nampak cantik harini and muka korang serius nampak flawless today . Berseri - seri woii :)


1 Comments:

Blogger Liyana Jasmi said...

hey, thanks for visiting my blog. well it's okay tho, my technical check was kinda bad too. and good luck to you too xx

8 December 2015 at 02:03  

Post a Comment



leftright